En lyckad butikskampanj

Målet med en butikskampanj är att skapa uppmärksamhet kring varumärket och att öka försäljningen. Vårt uppdrag som leverantör av kampanjprodukten är att genom samarbete med kunden skaffa oss kunskap om varumärke och målgrupp. Därefter föreslår vi utifrån budget lämpliga produkter och ofta blir en idé stött och blött innan alla är nöjda. Vi ser det som vårt uppdrag att hela tiden vara på jakt efter den ”perfekta” kampanjprodukten och att presentera våra idéer för kunden.

Ett bra exempel på en lyckad kampanj är ”Super Cheese” – cape och mask – som vi gjorde i samarbete med Bel Nordic och produkten Mini Babybel. Varför var det en lyckad kampanj? Jo, vi hade en produkt som var kul (cape + mask = kul!), var av bra kvalitet, testad för att klara alla produktkrav och den gick bra ute i butik. Ett lyckat projekt som vi är glada att ha varit med och jobbat i! Vi tackar för förtroendet!

Kunskap och information.

Håll dig uppdaterad om trender och produktnyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut ca fyra stycken om året.
Namn
E-postadress