Letar ni efter en unik designad kampanjprodukt?

För att bygga sina varumärken jobbar många av våra kunder med reklambyråer, kommunikationsbyråer eller någon annan form av mediebyrå. Det kan gälla strategier, marknadsplaner men även kampanjer i olika kanaler. Vi hjälper till att ta fram produkter som förstärker kampanjen. Produkter som ger konsumenten ett mervärde, förstärker en upplevelse och som skapar glädje över lång tid.

Låt oss bli en del i er kampanjplanering

Vår styrka är vår kreativitet och långa erfarenhet av att ta fram produkter kopplade till kampanjer och varumärken. Har ni en idé kan vi förverkliga den. Vi kommer också att fungera som en idébank och presentera förslag som passar varumärket.

Vi är era ögon i världen!

För att hålla oss uppdaterade vad som händer inom mode och trender, besöker vi regelbundet olika mässor varje år. Den största är Kanton i Kina som – med ca 25.000 utställare – har plats för många spännande produkter och leverantörer. Vi jobbar dessutom nära våra leverantörer inom många olika produktkategorier och kan därför ta fram exakt den produkt ni vill ha! Vi är med och tar ansvar i varje steg från idé till färdig produkt tack vare att vi har en egen organisation på plats i Kina för att kontrollera kvaliteten innan leverans.