Om oss

Från Helsingborg till Viken

Blue Art Promotion AB startade sin verksamhet 1986 i Helsingborg men hette då ND Produkter AB efter grundaren Nils Dahlkvist. Företaget var redan från starten en direktimportör av promotion produkter med försäljning till hela världen.

Sedan 2008 ligger kontoret i den lilla fiskebyn Viken söder om Höganäs mitt i fantastiska nord-väst skåne! Här har vi vårt stora showroom och hit välkomnar vi gärna våra kunder för inspiration och planering av nya projekt. Under 2016 bytte vi namn till Blue Art Promotion AB som en markering att vi går in i en ny fas med satsning på att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Luxemburg

För att komma närmare den europeiska marknaden och kunna ge bättre och snabbare service till växande kunder i Europa, startades ett dotterföretag i Luxemburg 2002.

Kina

Redan tidigt anställdes personal i Kina för att hitta nya leverantörer samt jobba med att kontrollera och säkerställa att leverantörerna jobbade enligt europeiska krav, Code of Conduct, samt kvalitetskontroll av produkterna innan leverans. Vi har för närvarande 5 personer på plats i Kina.

Kontaktuppgifter

Blue Art Promotion AB
Hamnplanen 24
SE-263 61 VIKEN

Tel: +46 42 38 09 10
info@blueartpromotion.com

 

Hitta till oss